Aktuella projekt

Jag gillar att engagera mig i många olika projekt och följ dem gärna här eller i de länkar som finns under de olika projekten.


Operation Frihet

Sommaren 2017 ska vi bestiga Kilimanjaro, Afrikas högst topp. Namnet Operation Frihet kommer från grundaren Jonas Gustafssons idé att visa att frihet är att själv kunna välja sina begränsningar. Jonas fick diagnosen Friedrichs Ataxi, en nervsjukdom, när han var 10 år och har de senaste åren byggt upp sin fysik på ett sätt som enligt läkarna skulle vara omöjligt.

Jonas had no choice but to keep using his wheel chair

Jonas had no choice but to keep using his wheel chair

Länkar

Operation Frihet på Facebook

Operation Frihets hemsida

Operation Frihet på Youtube


A very special place we call home

Ett filmprojekt om vårt hem Åre som just nu håller på att filmas av Darren Hamlin och Simon Silverdahl. Det kommer bli episkt och förhoppningsvis klart under våren 2016. Titta gärna på ett första utkast till filmen!

Länkar

Darren Hamlin Photography

Noordanvind på facebook (Simon Silverdahl)


Continental Running Team

Tillsammans med min fantastiske vän Katrien så tränar vi löpning med de boende på Continental Inn’s asylboende i Åre. Vi siktar på att ställa upp i några tävlingar under våren och sommaren. På grund av deltagarnas utsatta situation så kan vi inte publicera för mycket material men om du är intresserad av att vara med att springa, att sponsra eller på annat sätt hjälpa till med integrationen av våra nya vänner så kontakta gärna mig så vi kan prata om det.

Löppass på Åresjön en fantastisk vinterdag

Löppass på Åresjön en fantastisk vinterdag