Adventure with Jonas handlar om livet

Naturguide

Jag älskar naturen och att utvecklas. Jag brinner för att visa våra underbara fjäll och att inspirera andra till att lära sig att ta sig fram på ett säkert och behagligt sätt i skogen och på fjällen, sommar som vinter. Det kan gott vara lite obekvämt, det gör bara de vardagliga bekvämligheterna till lyx när vi kommer hem igen.

Tälta, topptura, kita, vandra eller bara gå ut och laga mat eller koka lite kokkaffe, allt är underbart med naturen som sällskap.

Coach

Lika mycket som jag älskar naturen så inser jag att för att kunna njuta fullt ut av att vara människa så måste jag ständigt utvecklas, lära mig nya saker både fysiskt och mentalt. Jag måste lära mig hantera oväntade situationer och relationer och det innebär att lära mig känna och lära mig hantera det jag känner. På denna resa hjälper jag även dig om du känner att du behöver komma vidare i ditt liv.

Jag använder mig av NLP och Omvärderande Parsamtal när jag coachar dig.

 

Fotograf

Min passion för fotografering kommer nog av att jag verkar sakna eget bildminne, i alla fall känns det som att det är annorlunda från de flesta andras. Jag fotograferar det jag befinner mig i, vilket oftast är naturen och människor i naturliga situationer.

Om du gillar det jag fotat köp gärna en canvas!

Det ska va gött att leva

För mig handlar livet om äventyr, den inre resan och det yttre äventyret. Stort eller litet, en tur upp till fjället för en kopp kaffe eller fyra dagar på fjället mitt i vintern. Jag bjuder härmed in dig att hänga med!

Ytterst handlar dock livet om att hitta frid och glädje, att göra det som gör att just du mår bättre. För mig är det naturen, människor, upplevelser tillsammans och utveckling. Vad är det du behöver?

%d bloggare gillar detta: