AKTIV COACHNING

Genom lyssnande och utvecklande samtal och övningar som coach i NLP, Omvärderande Parsamatal och andra skolor så hjälper jag dig att uppnå de mål du önskar inom de områden jag kan hjälpa dig eller din anhöriga.

FOBI-KURERING

Har du alltid varit rädd för att åka stollift eller undvikit stigen där hunden brukar gå?

Under 45 minuter så botar jag din fobi, oavsett om det är höjder, hundar, ormar eller sprutor.
Behandlingen kommer garanterat att hjälpa och du kommer inte att utsättas för det du är rädd för.

Vad är en fobi?

Om du rankar din rädsla 7 eller högre på en skala mellan 1 och 10, där 1 är  att du inte bryr dig alls och 10 är att du inte kan röra dig när du utsätts, då har du en fobi. Självklart går även rädslor att bota om det känns angeläget.

Hur går det till?

Under 45 minuter så gör vi ett antal mentala övningar där ditt undermedvetna kommer att få lära sig hantera det du är rädd för. Du kommer inte att utsättas för det som utlöser fobin utan endast bli omrpogrammerad.

Vad kostar det?

Priset för behandlingen är 900 kr, och jag garanterar att behandlingen fungerar, annars återbetalas hela summan

STRATEGIER FÖR ETT BÄTTRE LIV

Känner du att du kört fast, att du inte ser de möjligheter du tycker att du borde ha?

Vi kommer alla till punkter i livet där vi inte vet hur och vad vi ska göra. Kanske känner du att inget av de val du har är attraktivt, kanske gnager en känsla av att du inte får ut hela din potential.

Nya strategier

Jag hjälper dig att hitta nya strategier för att hantera de problem du känner att du står inför, utökar din verktygslåda med nya verktyg som gör att du kan lösa framtida problem på ett mer gynnsamt sätt, samtidigt som vi hjälps åt att komma fram till vad det är du verkligen önskar av de delar av livet som fungerar mindre bra.

Vad gör vi?

Vi kommer att med olika metoder från NLP och Omvärderande Parsamtal strukturera om och organisera ditt medvetna och undermedvetna så att du kommer till större insikt i vad det är just du vill ha ut av de delar vi hanterar.

Vad kostar det?

Priset för coachningen är 650 kr per timme för privatpersoner.

Önskar du att jag hjälper gruppen eller teamet på företaget så kostar det 4 500 kr för påbörjad dag plus moms.

BÄTTRE INLÄRNING

Har du problem att lära dig vissa saker, som en blockering som inte släpper. Lugn, vi löser det! 

Vissa saker har vi svårare att lära oss än andra, för en del kan det vara att stava, för andra kan det vara att räkna. Oftast sitter vi fast i gamla känslor om hur det var att lära sig det första gången och använder gamla och dåliga strategier.

Lära sig stava

Genom att koppla om sättet, strategin, som tidigare använts för att stava rätt kommer du att bli mycket bättre på att hitta rätt bokstäver.

Metoden fungerar även på andra inlärningsproblem som matematik och även idrott.

Metodik

Under några inledande möten lär jag ut en metodik som du/ni kan använda er av hemma sedan. Om det är ditt barn som behöver hjälp så kommer du lära dig att bli medhjälpare. Vill ni fortsätta coachningen efter det så arbetar vi fram en plan tillsammans.

Vad kostar det?

Priset för inlärnings-coachning är 650 kr per timme, minimum 3 timmar uppdelat på 3 tillfällen.

%d bloggare gillar detta: