Jag älskar naturen och särskilt fjällen

Adventure With Jonas handlar om passion

Passionen om att vara ute i naturen. Min vision är att fler ska få möjlighet att uppleva naturen, utmana sig själva och utvecklas genom det, vare sig det är som grupp, familj eller individuellt.

Äventyrsupplevelsen anordnar jag med hänsyn till varje deltagares önskemål, det kan vara allt från en sjö du känner att du velat fiska ur och sedan campa vid, eller att campa i snön under stjärnklar himmel, få bestiga ett berg eller vandra långt i fjällen en dag.

Ditt egna äventyr, det är du som sätter gränserna.

Bär du på en dröm sedan länge? Ge mig några detaljer kring just din dröm så anordnar vi upplevelsen du aldrig kommer glömma.  Med oss får du utmana dig själv, känna hur det känns att leva utan alla bekvämligheter i vardagen och testa dina gränser.

Färdiga äventyr

Här nedan hittar du länkar till några av de äventyr som jag guidar. Använd också menyn för att bläddra fram till det du tycker låter intressant och låt dig inspireras. En del av turerna är säsongsbetonade medan andra kan göras nästan året runt bara med olika utrustning.

 

 

 

 

 

 

 

Vintercamping är en av mina absoluta favoriter. Stjärnklara kvällar och nätter med varma sovsäckar och samtal i tältet. En fantastisk möjlighet att utmana sig själv fysiskt och samtidigt varva ner.

 

 

Läs mer här!

 

 

Fjällvandring med camping

Att fjällvandra under sommar och höst är en fantastisk upplevelse. Den svenska fjällvärlden erbjuder otroliga möjligheter till vackra vyer och spännande miljöer

%d bloggare gillar detta: