Nya vanor

Är du intresserad av att fundera mer över vad i ditt liv som är bra?  I sådana fall föreslår jag att du plockar fram ett block och skriver ner de saker du är tacksam för just i dag. Eller skriv det på facebook om du vill vara med och påverka andra, för tänk om vi alla var mer tacksamma för det vi har.

Om du har tur så gör du det till en vana och jag kan nästan lova att du kommer bli en mer positiv och nöjd människa, att du kommer se problemen i ditt liv som mindre jobbiga.

Vad jag är tacksam för i dag

Jag är tacksam för att jag har en sån fin familj, där vi tillbringade gårdagskvällen att diskutera religion, psykologi och lingvistik, bland annat. Jag är glad att jag valde att åka 50 mil till spännande och givande samtal efter en begravning som var mycket fin och med en präst som bad oss gå ut och leva livet till max.

Jag är också tacksam för den underbara gnussningen jag fick av min brorson i morse, den gav mig energ som kommer räcka länge. Du vet en sådan där tillgiventshetsförklaring helt utan förbehåll som nästan bara ettåringar kan ge.

Tack 🙂

GDPR-Cookie-samtycke med Real Cookie Banner