Ibland kan det vara läge att påminna sig själv om alla saker jag är tacksam över. Byt ut problem mot positiva tankar genom att poängtera det som är positivt i livet! Jag kör 7 dagar av tacksamhet här i min blogg. Prova på det du med!

Morning view from Digerberget

Morning view from Digerberget

Jag är tacksam för att jag har bra kläder och får uppleva en fin dag i Dalarna där snön ligger vit på taken och träden. Jag är också tacksam för att jag kunde ut och springa i morse och andas frisk luft, att jag sedan fick äta en god hotellfrukost och umgås med min bror och kusin med deras familjer och urgulliga barn, speciellt min brorson som jag fick gå på upptäcktsfärd med i hotellet.

Jag är tacksam över att jag är frisk och lever i ett land där jag går säker från förföljelse, förtryck och krig.

Vad är du tacksam över?

GDPR Cookie Consent with Real Cookie Banner