Dag 4 av 7 och i dag har jag massor att vara tacksam över. Jag är tacksam över att ha en så fin vän som Katrien som hjälper mig att komma ut och röra på mig och upptäcka nya fjäll. Jag är tacksam över att vara här i tältet, mätt och varm, med varmvattenflaskan som torkar mina strumpor.

Camping spot Platån (the plateau)

Camping spot Platån (the plateau)


 

Jag är också tacksam för det fina samtal jag hade med en kollega på jobbet i morse, att jag blev rörd när jag pratade om mina känslor till min son.

Jag är tacksam för min fysiska styrka som gör att jag orkar springa, vandra, tälta och jobba på samma dag. Jag är tacksam för att jag inte röker, att jag hade styrkan att sluta.

Jag är tacksam att min vän Jonas visat mig hur den godaste campingmaten tillagas!

GDPR Cookie Consent with Real Cookie Banner