Dag 5 blev 6 innan jag kom på att jag skulle skriva vad jag var tacksam över. Detta på grund av en dag fylld med äventyr, arbete och ombyggnad av äventyrsbussen.

Foto Katrien Van Cauwenberg

Foto Katrien Van Cauwenberg

Jag är tacksam över att jag kunde välja att topptura upp till Hållfjället och fick vara med om en halv dag på berget i regn, snö, hård vind och vackra färger. Tacksam över att jag har ett jobb som tillåter att jag kommer och går som jag vill, tacksam för att jag har en så fin vän som Katrien som hittar på och hänger på galna idéer.

2016-01-27 15.14.23

Jag är också tacksam för alla fantastiska barn på asylboendet som jag jobbar på och den lilla flickan som tog min hand när jag var med en stund på bion. Tacksam för att så lite betyder så mycket för många människor. Jag är tacksam för att min vän Maurits hjälpte mig börja inreda bussen för framtida äventyr och slutligen tacksam över att jag hade en fantastisk dag i går där jag stupade i säng efter att ha fyllt den till bredden med fysisk ansträngning, glädje, arbete och verkställande av framtida möjligheter till glädje och äventyr.

2016-01-27 21.11.58

En blivande surf- kite- flyg campingbss med Marre i högsta hugg

Jag skänker också en tanke till de som utan kontroll över situationen inte känner samma tacksamhet och glädje över var deras liv har tagit dem. En tanke till de som, av olika skäl, inte kan göra det de drömmer om.

GDPR-Cookie-samtycke med Real Cookie Banner