En vecka av tacksamhet (publik) börjar närma sig sitt slut. Det känns bra och fint att uttrycka tacksamhet på det här sättet och jag får många positiva kommentarer vilket känns bra. Laddar för en grand finale i morgon med dagens tacksamhet.

Jag är tacksam över att höra min hund snusa i soffan bredvid och elden som brinner i öppna spisen, apelsinskalen som ligger på bordet och luktar gott och pastasåsen i köket som fortfarande är ljummen.

Jag är också tacksam för att Sveriges Mästerkock börjat igen för det gillar jag att följa. Bra jury och mycket känslor!

Jag är glad över att jag inte skar av mig fingret när jag använde en kniv felaktigt i dag, utan bara gjorde ett rejält hack som förhoppningsvis slutar blöda till i morgon.

Jag är tacksam för min fina stuga och stjärnhimmeln ovanför den klara nätter som denna.

Tack och god natt!

GDPR Cookie Consent with Real Cookie Banner