Husky på berget

Oktober närmar sig sitt slut och min vän Christoffer skickade ett meddelande på morgonen att han var sugen att gå ut på Åreskutan för att se om det fanns någon bra snö. Jag hade bestämt mig för att inte göra någonting förutom att fixa mitt hus, men det var länge sedan jag var på berget och jag ville också kolla hur min nya vän, huskyn Elvis, skulle hantera en topptur.

Så efter frukost plockade jag upp Christoffer och vi startade vår tur från Ullådalen och gick upp för de snövita pisterna – några gånger mer steniga än snöiga i och för sig. Det skulle gå hårt åt skidorna och själen, särskilt Christoffers nya (skidor, inte själ) – mina skidor gjorde i alla fall sista säsongen förra året. Efter ca 30 minuter beslutade vi att ta kaffepaus innan vi åkte ner. Det var inte så mycket snö som vi hoppats, men belöningen var en gohänget med min vän, gott kaffe, lite träning och dessa bilder av Elvis!

 

Alla bilder kan köpas som foton, canvas eller för att användas digitalt

 

GDPR Cookie Consent with Real Cookie Banner