Länge sedan frukostbloggen fick ett inlägg, men nu kommer ett kort ett, blev lite sent i dag för att jag började i den änden som jag tänkte skriva om.

Korttidslöften

Ibland kan det vara svårt att hålla långa löften om kost och träning, bland annat. Så jag tänkte pröva en period av veckovisa löften och utvärdera utfallet efter en vecka. Jag skriver även ner löftet här så att du som läser det kan hålla mig ansvarig att hålla det.

Veckans löfte

Veckans löfte är att ”lära” mig stå på händer. Jag lovar dock inte att jag kommer klara av det, men jag ska träna minst 30 minuter varje dag den här veckan och jag är redan rätt nära efter gårdagens övningar med min vän Katrien.

Ändrade livsvanor

Kanske leder kortsiktiga löften och mål till ändrade livsvanor, kanske kommer jag fram till att just det här passar mig (att stå på händer som träningsform) eller inte. Kanske kommer saker tillbaks i andra versioner, men jag kommer i alla fall att få prova på en del olika saker under de närmsta veckorna.

God morgon underbara människa!

Länkar

Youtubelista med (bra) tips för att kunna stå på händer

GDPR-Cookie-samtycke med Real Cookie Banner