En uppförsbacke är bara det

I dag var jag tvungen att gå upp extra tidigt, redan klockan 5, för att jag inte kan planera tillräckligt bra och för att hunden måste gå ut på morgonen. Jag hinner inte heller äta frukost ordentligt och kommer den här bloggen kommer bli kort så att jag kommer kanske tappa en massa läsare. Inte har jag heller hunnit att göra en ordentlig morgongymnastik så jag kommer antagligen att få ont i ryggen. Den här dagen började dåligt och kommer suga.

Spola tillbaks

Moln och berg i fantastisk kombination

Moln och berg i fantastisk kombination

I dag valde jag att gå upp tidigare än vanligt för att jag skulle hinna med en kort blogg och göra lättare gymnastik, och ge hunden en ordentligt promenad så han blir nöjd. Anledningen är att jag missade planeringen av schemat på jobbet men det är något jag kan bli bättre på, kanske genom att prioritera det högre så att jag kan frigöra mer tid åt mig själv och rätt saker på jobbet. Trots kortare tid för morgonritualen så är jag ändå nöjd med att jag gjorde ett kortare gymnastikpass och har fått till ett bra inlägg som jag tror många kan känna igen sig i – samtidigt som jag faktiskt programmerat mig själv till att bli lite vassare i framtiden. Det finns dagar som börjat bättre, men det är ändå en rätt ok start och jag ger mig en klapp på ryggen – bra jobbat Jonas, du lär dig hela tiden!

God morgon vänner – tillsammans förändrar vi oss själva och världen. Bit för bit!

GDPR-Cookie-samtycke med Real Cookie Banner