Adventure with Jonas handlar om livet

Eller som Galenskaparna säger – ”det ska va gött å leva!”

Adventure with Jonas drivs av mig, Jonas Höglund, sedan 2013 bosatt i Åre.

Jag tycker att det är gött att vara ute i naturen, att ta med mig minnen därifrån, att utvecklas mentalt och fysiskt och att dela med mig av mina upplevelser.

Så om ni är en familj, en grupp vänner eller om du är här på egen hand, och behöver guidning i naturen, på fjället, i skidbacken, på turskidor, på toppturen eller bara vill hänga med mig och min Husky Elvis på en tur till Tännforsen eller något annat av våra fantastiska utflyktsmål så hör av dig till mig.

Jag är också kite-instruktör och driver ÅreKite på en egen sida www.arekite.se, samt hypnotisör och mental coach på www.arecoach.se.

Ta hand om dig så långe och lev med insikt, vi har bara ett liv och vi har möjlighet att göra det till ett äventyr!

Galenskaparna får avsluta med:

GDPR Cookie Consent with Real Cookie Banner