Jag älskar naturen och särskilt fjällen

Adventure With Jonas handlar om passion

Passionen om att vara ute i naturen. Min vision är att fler ska få möjlighet att uppleva naturen, utmana sig själva och utvecklas genom det, vare sig det är som grupp, familj eller individuellt.

Äventyrsupplevelsen anordnar jag med hänsyn till varje deltagares önskemål, om det är en dag i skidbacken, eller att campa i snön under stjärnklar himmel, få bestiga ett berg eller vandra långt i fjällen en dag.

Ditt egna äventyr, det är du som sätter gränserna.

Bär du på en dröm sedan länge? Ge mig några detaljer kring just din dröm så anordnar vi upplevelsen du aldrig kommer glömma.  Med oss får du utmana dig själv, känna hur det känns att leva utan alla bekvämligheter i vardagen och testa dina gränser.

Färdiga äventyr

Använd menyn för att navigera bland mina färdiga äventyr, från litet till stort. Blir du inspirerad och vill hitta på något annat så kontakta mig genast! 

GDPR-Cookie-samtycke med Real Cookie Banner