Att prova på nya saker, särskilt om det känns lite obekvämt, det är en bra idé! Speciellt om det finns en chans att göra bort mig och lära mig hantera känslan av att människor skrattar åt mig (vilket de sällan gör, oftast bara en känsla).

Dessutom har jag märkt att en av svårigheterna att lära nya saker när man blir äldre är att det är obekvämt att behöva be om hjälp, eftersom jag ofta är i miljöer jag redan lärt mig hantera.

Fast till äventyret: under den nyligen avslutade resan till Spanien provade jag på att åka wakeboard i Cable Ski Marbella. Första gången för mig bör tilläggas så det blev inte så mycket action. Jag avslutade dock med ett hopp som inte fastande på bild, och tur var kanske det för inte landade jag på brädan.

Grymt kul var det men kräver mer träning och rätt muskler (vilket kommer av träning). Detta är något jag definitivt kommer göra om, speciellt som det är bra träning inför snowboard- och kitesurfsäsongen.

Länk till Cable Ski Marbella

GDPR-Cookie-samtycke med Real Cookie Banner