Att prova på nya saker, särskilt om det känns lite obekvämt, det är en bra idé! Speciellt om det finns en chans att göra bort mig och lära mig hantera känslan av att människor skrattar åt mig (vilket de sällan gör, oftast bara en känsla).

Dessutom har jag märkt att en av svårigheterna att lära nya saker när man blir äldre är att det är obekvämt att behöva be om hjälp, eftersom jag ofta är i miljöer jag redan lärt mig hantera.

Fast till äventyret: under den nyligen avslutade resan till Spanien provade jag på att åka wakeboard i Cable Ski Marbella. Första gången för mig bör tilläggas så det blev inte så mycket action. Jag avslutade dock med ett hopp som inte fastande på bild, och tur var kanske det för inte landade jag på brädan.

Grymt kul var det men kräver mer träning och rätt muskler (vilket kommer av träning). Detta är något jag definitivt kommer göra om, speciellt som det är bra träning inför snowboard- och kitesurfsäsongen.

Länk till Cable Ski Marbella

Trying new things, especially if I feel a bit uncomfortable, is a great idea! Even more so if there is a chance of making a fool out of myself, because then I have to handle the feeling of people laughing at me (something that rarely happens, just a feeling).

I have also noticed that one of the difficulties (maybe the only one) in learning new things when coming to age, is that I feel uncomfortable asking people for help, because I am often in environments that I already learned how to handle.

But now to the adventure: during the just finished trip to Spain I tried wake boarding at Cable Ski Marbella.The first time for meI might add so not much action. I did finish with a bad excuse for a jump that luckily enough did not get photographed.

Great fun though but need more practice and right muscles (comes from more practice). This is something I definitely will try again, especially since it is good training for the snowboard and snow kite season.

Link to Cable Ski Marbella

GDPR Cookie Consent with Real Cookie Banner